Dianetikgruppen i Sverige    Wintriegården    218 45 Wintrie    0709-63 20 30    info@effektivitet.org

Var dig själv!

Men VEM är du?

- Hur kan du bli mer dig själv?

- Vad är det som hindrar dig att nå dina mål?

- Finns det något hos dig själv du vill förbättra?

Om du någonsin känt att det fanns någonting som höll dig tillbaka i livet, som förstörde dina planer och stoppade dig från att vara den du verkligen ville vara, så har du helt rätt.

I DIANETIK hittar du lösningarna på dina problem!


  

Världens mest lästa självförbättringsbok!

Såld i över 20 miljoner exemplar på mer än 50 språk.

Nyutgåva som elegant storpocket med illustrativ DVD på 4,5 timmar.


Jag förstod vad som förstörde min självkänsla och mitt självförtroende

"Jag har sjungit och stått på scen i många många år, men innan jag hade läst Dianetikboken så fattade jag inte vad det var för konstiga saker som störde mig, som gjorde att jag inte kunde vara mig själv riktigt. Saker som förstörde min självkänsla och mitt självförtroende. Jag trodde aldrig jag skulle fatta vad det var för fel på mig eller ännu mindre kunna göra något åt det... Dianetikboken var en guldgruva för mig, nu äntligen kan jag förstå människor, men viktigast av allt, jag kan förstå mig själv!"

     Mimmi Siegel - Artist, musiker och TV-värdinna, StockholmDianetik har hjälpt mig att bli lugn och harmonisk!

"Mitt liv förändrades totalt efter att jag hade läst och använt mig av Dianetik. Det var mycket stress och oro som försvann, och jag kunde se på mig själv och mitt liv med nya ögon. Min livsglädje och energi sköt i höjden och jag tog mig an livet med helt nya krafter. Under årens lopp har jag läst Dianetikboken många gånger och upptäcker hela tiden nya saker. Dianetik har verkligen hjälpt mig att bli en lugn, lycklig och harmonisk människa."

     Inga Larsson, MalmöSaker och ting löste sig med Dianetik!

"Jag är VD för ett städföretag och kom i kontakt med Dianetik för ett antal år sedan. Boken gav mig en förståelse för hur andra fungerar och varför människor gör som de gör ibland. Efter att ha läst ett tag provade jag på Dianetikmetoden tillsammans med en utbildad person. Det var en mycket givande erfarenhet. Saker och ting som hade hänt mig och varit till svåra besvär löste sig efter att jag fick Dianetik. Jag upptäckte att jag efteråt kunde göra mer saker, kunde lyckas bättre och hade mindre problem med mig själv och andra. Min relation med andra har blivit bättre och jag kan hantera mina anställda mycket lättare. Denna bok kan rekommenderas till alla som vill vara framgångsrika med det de gör."

     Peter Gröhn, Wintrie
Dianetik är en verkligt effektiv självförbättringsmetod!

Faktum är att det finns en källa till alla dina problem, din utbrändhet, oro, olycka och tvivel på dig själv. Det finns en källa till depressioner och psykosomatisk sjukdom. Det kallas det reaktiva sinnet – den dolda delen av din tankeverksamhet som lagrar alla smärtsamma upplevelser i det undermedvetna och sedan använder de mot dig.

Genom att läsa och sedan använda dig av metoderna i Dianetik, kan du bli av med ditt reaktiva sinne och återfå din livsglädje och energi. Dianetik är den enda metoden som kan ta bort det undermedvetna reaktiva sinnet.

 


Jag såg vad det var som stressade mig!

"Dianetikboken kunde jag aldrig lägga åt sidan när jag en gång hade börjat på den. När jag sedan fick prova på metoden såg jag verkligen vad det var som stressade mig. Jag hittade även orsaken till att jag i vissa situationer mådde dåligt trots att situationen var helt ofarlig. När jag såg att jag själv hade svaret inom mig startade en helt ny era i mitt liv. Äventyret att finna dessa svar startade och ger mig ständigt nya insikter om mitt liv och om livet i stort."

     Stig Andersson, ingenjör, konsult, LundHur kan Dianetik hjälpa dig?

Genom att läsa och använda de praktiska metoderna i Dianetik kan du upptäcka den verkliga anledningen till oförklarliga smärtor, depression, negativa känslor och olycka i ditt liv. Du kan förstå vad som förstör din tro på dig själv.

Man går igenom livet och bygger upp en tyngande "ryggsäck" bestående av: förluster, sorg, besvikelse, smärta, medvetslöshet, trauman och misslyckande. Du kan använda Dianetik för att tömma "ryggsäcken" och återfå din energi och livsglädje!Dianetik hjälpte mig att hantera stressen!

"Min bästa kompis Anna rekommenderade mig att skaffa mig Dianetikboken för några år sedan. Hon hade läst den och tyckte den var jättebra. Jag skaffade den och tog den med mig för att läsa den på en lång tågresa genom Sverige upp till Älvsbyn för att hälsa på min syster. Kunde inte sluta läsa boken där jag satt på tåget eftersom jag hittade svar på frågor jag ställt mig om mig själv och andra. Jag märkte att några personer omkring mig på tåget la märke till mitt starka intresse.

Varför man reagerar som man gör i olika situationer? Var kommer allt det negativa ifrån? Här fanns en logisk förklaring och, inte minst, en exakt metod hur man skulle gå tillväga för att hantera allt det här negativa man bär på. Jag blev så glad, för det fanns en praktisk lösning. Innehållet och kunskapen i den här boken har verkligen hjälpt mig i mitt liv. Tex. under en intensiv period i mitt liv, arbetade jag mer än heltid på kvällar plus helger och hade hand om mina tre små barn. Jag hade inte klarat av denna stress om jag inte hade läst Dianetikboken och förstått hur sinnet kan påverka kroppen.
Jag rekommenderar verkligen alla att läsa och använda sig av Dianetik."

     Karin Engarås, TrelleborgDianetik förklarar orsakerna till oro, depression och utbrändhet.
Dianetik ger dig naturliga, logiska och praktiska lösningar!


Dianetik är en av världens mest sålda och använda självförbättringsböcker - såld i över 20 miljoner ex. på mer än 50 olika språk. Dianetik ger dig svar på dina frågor och praktiska lösningar. Dianetik kan förändra ditt liv!
Fyll i och skicka iväg din beställning här!

"Du står inför ett äventyr. Ta det som ett äventyr.
Och må du aldrig bli densamme igen." – L. Ron Hubbard

  
Dianetikbok + DVD-film. Erbjudande för endast 398:- inkl. alla kostn.
Du sparar 90:-. 30 dagars faktura!
Se vårt bokpaket här!

Ta chansen att beställa detta unika paket, som innehåller allt du behöver veta om de bakomliggande orsakerna till stress och oönskade känslor. Dianetik beskriver det undermedvetna reaktiva sinnet samt ger dig en praktiskt metod för hur du kan bli av med det.


Kontakta mig! Jag vill prova Dianetikmetoden.
Jag är intresserad av att kostnadsfritt prova Dianetikmetoden i Malmö, Göteborg eller Stockholm. Vänligen kontakta mig snarast för att boka en tid. Du bör se DVD-filmen om Dianetik innan, för att veta vad Dianetik handlar om.

Brevkurs:

Dianetik storpocket, DVD plus brevkurs
Du kan nu även göra en brevkurs på Dianetik hemma i lugn och ro. Få alla dina frågor besvarade! Priset inkluderar material och full vägledning. Detta paket inkluderar Dianetik storpocket, full DVD och brevkurs. Pris 598:- inkl. alla kostn.

Dianetik storpocket plus brevkurs
I detta paket får du Dianetik storpocket och en omfattande brevkurs till. Sitt hemma och gör kursen i lugn och ro. Få alla dina frågor besvarade! Kostnad inklusive material och full vägledning. Pris 498:- inkl. alla kostn.

Brevkurs i Dianetik
Brevkursen för dig som redan har Dianetikboken. Kostnad inklusive material och full vägledning. Pris 280:- inkl. alla kostn.

Seminarie:

Dianetik-seminarie
Kontakta mig. Jag är intresserad av att göra ett helg-seminarie på ämnet Dianetik. Kostnad inklusive material, full vägledning och mat. Pris 815:- inkl. alla kostn.

Övrigt:

Paket: Inbunden bok "Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen" i exklusivt utförande inklusive DVD och alla andra punkter enligt ovan. Pris 498:- inkl. alla kostn.

Nyutgiven elegant storpocket av "Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen".
Pris 248:- inkl. alla kostn.

Inbunden bok "Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen" i exklusivt utförande.
Pris 340:- inkl. alla kostn.

DVD-film om Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen. Pris 240:- inkl. alla kostn.
Obs! Nyutgiven 4,5 timmars omfattande DVD, som visar dig klart och tydligt allt du behöver veta om ditt undermedvetna reaktiva sinne.

Nyhet! Ljudbok på Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen. Pris 398:- inkl. alla kostn.
Du har nu chansen att lyssna på Dianetik när du kör bil, vandrar i skogen eller sitter bekvämt i fåtöljen. 16 CD-skivor av högsta kvalité.

Boken Självanalys av L. Ron Hubbard i pocketversion. Förbättra din självkänsla och ditt självförtroende med den unika och praktiska metod som finns i denna bok. Få en mer positiv syn på ditt liv! Pris: 250:- inkl. alla kostnader.
Alla priser är inklusive alla kostnader och med faktura på 30 dagar!
 
Namn   
Gatuadress
 
Postnummer
Postort
 
Telefon
E-post
 
Personnummer
Övriga länder

Ovanstående priser inkluderar porto och alla kostnader.
Frakt tillkommer vid beställningar utanför Sverige.
Faktura 30 dagar vid godkänd kreditprövning annars gäller förskottsbetalning.
Alla beställningar skickas ut inom en vecka.
14 dagars ånger och returrätt i obruten förpackning.
Kunden står för returkostnaden.


Jag är över 18 år eller har målsmans tillstånd.
Du kan även beställa direkt på ordertelefon 0709 - 63 20 30!Lev inte med utbrändhet, stress, osäkerhet, negativa tankar eller dåligt självförtroende.
Använd Dianetik och bli av med ditt undermedvetna reaktiva sinne.
I detta sinne finns alla dina smärtsamma upplevelser lagrade.Jag klarar av stress och vardagens påfrestningar mycket bättre med Dianetik!

"Jag kom in till Dianetikcenter i Malmö för några år sedan och blev introducerad till Dianetik där. Blev positivt överraskad över den fina stämning som fanns där bland personalen. De såg verkligen ut att gilla det de arbetade med. Det gjorde mig verkligen nyfiken! Vad gör de? Jag fann Dianetik mycket intressant och har läst boken flera gånger. Varje gång ger den mig något nytt. Varför gör människor som de gör? Har också fått metoden i boken tillämpad på mig. Jag har fått en större förståelse för andra människor och ser nu varför de reagerar som de gör. Dianetik har gett mig en större säkerhet i det jag gör, och jag klarar av stress och vardagens påfrestningar mycket bättre. Jag kan jobba metodiskt och ta saker i den ordning de kommer. Behöver inte jaga upp mig. Känner att jag inte hänger upp mej på saker längre, ältar och grubblar ej så mycket längre. Jag upplever att jag kan vara mer effektiv och få gjort det jag vill. Människor upplever ett lugn runtomkring mig. Bara genom att läsa boken får ni insikter och aha-upplevelser som hjälper er i livet. Jag rekommenderar er att definitivt läsa Dianetikboken och använda er av metoden. Även om ni får lägga ner lite jobb på det - kommer ni att få detta tusenfalt igen. Ni kommer att få ett helt nytt liv!"

     Christina Gröhn, Wintrie

Utbrändhet?       Stressad?       Dåligt självförtroende?       Deprimerad?