Speciellt erbjudande! 398:-

Ta chansen att beställa detta unika paket, som innehåller allt du behöver veta om de bakomliggande orsakerna till stress och oönskade känslor. Dianetiken beskriver det undermedvetna reaktiva sinnet samt ger dig en praktiskt metod för hur du kan bli av med det.


Dianetik-paketet innehåller följande:

 • Nyutgiven elegant storpocket av
  Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen

  Denna bok innehåller allt du behöver veta om de bakomliggande orsakerna till stress och oönskade känslor. Den beskriver det undermedvetna reaktiva sinnet samt ger dig en praktiskt metod för hur du kan bli av med det.


 • DVD-film om Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen
  4,5 timmars film som visar dig klart och tydligt grunderna i Dianetik och hur den praktiska metoden fungerar.


 • Gratis personlighetstest för att ta reda på mer om dig själv.
  Kostnadsfri test som du kan göra för att ta reda på mer om dig själv. Resultatet får du sedan per telefon eller på ett Dianetikcenter.


 • Fri konsultation
  Du får kostnadsfri konsultation per telefon, mail eller brev. Det innebär en möjlighet för dig att få vägledning och hjälp att använda Dianetik för att bli av med ditt reaktiva sinne.


 • Prova själv Dianetikmetoden kostnadsfritt
  Du får möjlighet att komma till ett Dianetikcenter i Stockholm, Göteborg eller Malmö och kostnadsfritt prova på Dianetikmetoden. Upplev själv hur det fungerar!

Du har nu chansen att köpa detta speciella paket till specialpris: 398:- inklusive alla kostnader. Faktura 30 dagar. Du sparar 90:- kronor jämfört med ordinarie pris.