Dianetikgruppen i Sverige    Wintriegården    218 45 Wintrie    0709-63 20 30    info@effektivitet.org


Välkommen till ett kostnadsfritt personlighetstest!

Upptäck Dina svaga och starka sidor

Effektivitetsgruppen erbjuder Dig, som bor i Sverige, ett personlighetstest (Oxford Capacity Analysis, OCA) inklusive utvärdering i samtalsform, helt utan förpliktelser eller kostnader.

Din personlighet betyder allt för Din inkomst, Dina relationer, Din framtid och Ditt liv. Ifall Du inte är helt tillfreds med livet kan Du upptäcka orsaken.

Testet erbjuds med idén att människor kan veta mer om sig själva och att personlig förbättring är möjlig.

Det består av 200 frågor. Du fyller i svaren här på vår webbplats, och vi ringer sedan upp Dig och ger Dig utvärderingen i samtalsform över telefon.


Fortsätt »
  
Fortsätt »


OCA Personlighetstest

Ta chansen att få veta mer om dig själv!

Personlighetstestet är kostnadsfritt och resultatet får du över telefon i en rådgivande samtalsform.

Det går endast att få resultatet per telefon.

Ta reda på mer om dig själv och ditt liv! Vilka är dina svaga och starka sidor?

Detta kostnadsfria personlighetstest kan hjälpa dig att lära känna dig själv bättre. Du gör denna personlighetstest för att du vill ta reda på mer om dig själv och ditt liv. Dina svaga och starka sidor.

Testet visar hur du ser på dig själv och ditt liv.

Detta kostnadsfria personlighetstest erbjuder vi alla som är över 18 år. Det är helt gratis och utan förbindelse. Miljontals människor över hela världen har gjort samma test.

Vi ringer upp dig sedan och samtalar kring testet och erbjuder självförbättringsböcker i ämnet. Svara på mailet som du får efter testet så har du förtur. Det är helt upp till dig om du vill beställa; Det går bra att endast få resultatet på testet också.

Resultatet från testet kan du endast få i samtalsform via telefon. Vill du inte ha resultatet på testet så kan du bara meddela oss.

Vi är en fristående ideell förening, vars syfte är att hjälpa våra medmänniskor med hjälp av kunskap och tekniker från L. Ron Hubbard, Dianetik och Scientologi. Det innebär att vi arbetar ideellt med rådgivning till människor.

L. Ron Hubbard     Dianetik     Scientologi     Vår förening

Vi uppmanar dig att titta efter och bilda dig en uppfattning om vem vi är och vad vi gör!